OVER DE TRAINERS

TRAINERS

De trainers zijn ervaren dagvoorzitters. Tientallen keren per jaar staan ze op het podium of in de studio van online events. Met veel liefde, humor en aandacht delen ze hun vak met jou. Na afloop blijven de trainers beschikbaar voor vragen en meedenkkracht.

KIM COPPES

Kim Coppes is één van de meest gevraagde dagvoorzitters van Nederland. Ook internationaal heeft zij vele congressen gemodereerd. Ze heeft een achtergrond in communicatie , theater en journalistiek, een goed inzetbare combinatie voor het vak.

Ze is een echte allrounder, ze leidt bijeenkomsten in talloze branches. Van bouw en vervoer tot voeding, zorg en ziekenhuis, van ministeries provincies en gemeenten tot kunst, van advocatuur tot uitzendbranche, ondernemersorganisaties, banken en universiteiten, watermanagement en landschapsbeheer, ondernemers en onderzoekers.

Haar jarenlange ervaring gaf haar kennis op al deze terreinen.

In 2013 initieerde en ontwikkelde ze Leren Modereren, om het vak van dagvoorzitter/moderator te professionaliseren.

Ook gaf ze de internationale editie op verschillende plekken in Europa, het vak van moderator staat overal in de belangstelling.

"Kim is pittig, luchtig en heeft een enorm gevoel voor humor. Dat maakt het goed, leuk en levendig met haar werken."

– Barbara Kerstens, Voeding Leeft

"Wendelien heeft de gave om je tegelijkertijd op je gemak te laten voelen en je toch uit je comfort zone te trekken."

– Lieke Landre

"Zij hebben me op energieke en indringende wijze kennis laten maken met het veelzijdige vak van dagvoorzitter. Vooral de meteen-in-het-diepe-en-maar-doen stijl sprak aan."

– Catalijn Willemsen

"Ik had al best veel podiumervaring, maar heb desondanks enorm veel van Wendelien geleerd. Ze is altijd goed voorbereid, enthousiast en motiverend."

– Maarten van Veen

WENDELIEN WOUTERS

Wendelien Wouters is een veelzijdige en veelgevraagde dagvoorzitter. In het hele land, fysiek, hybride en online, leidt ze events waarbij alle denkbare onderwerpen aan bod komen.

Wendelien heeft een speciale liefde voor (jeugd) zorg, onderwijs, cultuur en ondernemerschap. In haar eigen programma “Lampje erop” geeft ze op verrassende wijze podium aan “gewone” mensen met een bijzonder verhaal.

Opdrachtgevers waarderen Wendeliens vakmanschap, haar warmte én scherpte, haar kritische blik en creatieve houding.
Wendelien voelt feilloos aan wat er nodig is om van een standaard bijeenkomst een uniek event te maken: dynamisch, met diepgang en verbinding, soms groots en theatraal, een andere keer klein en intiem. En altijd gericht op de dialoog.

Naast haar dagvoorzitterschap is ze zich steeds meer gaan toeleggen op het ontwerpen van programma’s.

Wendelien is opgeleid tot theatermaker en heeft zich geschoold in vele facetten rondom communicatie, presentatie en interview.

TRAINERSPOOL

PIET-HEIN PEETERS

Piet-Hein Peeters werkt sinds eind jaren negentig als gespreksleider en dagvoorzitter. Eerst als hoofd van de afdeling debat van de cultuurcentra O42 en LUX in Nijmegen, sinds 2008 als zzp-er.

Hij vind het iedere keer opnieuw uitdagend werk. Een groep mensen die hij niet of slechts deels kent, een onderwerp waar hij niet zo in thuis is als de sprekers en vaak ook deelnemers, de verantwoordelijkheid voor het slagen van de dag of het gesprek. 

Piet-Hein is een goede luisteraar en vragensteller. Dominant als het even moet, maar liever niet. Zijn inzet is dat mensen die aan een bijeenkomst deelnemen, achteraf zeggen dat ze de tijd die ze er aan besteed hebben, zinvol hebben. Hij wordt regelmatig beoordeeld en scoorde de laatste vier jaar nooit lager dan een 8. Zijn gemiddelde cijfer over de laatste vijf bijeenkomsten is een 8,5.  

RICK VAN DER KLEIJ

Rick van der Kleij daagt mensen uit om verder te denken dan hun eerste ingeving. Afgestudeerd als bedrijfskundige en filosoof schakelt hij graag tussen tijdloze en praktische vragen.

Sinds hij in 2008 begon als gespreksleider van politieke debatten, leert hij nog dagelijks bij over tact, timing en groepsdynamiek. Rick vindt het telkens een eer als organisaties hem vertrouwen met hun ingewikkeldste issues. Of hij nu bijeenkomsten ontwerpt en modereert in de Nederlandse polder of in de Saoedische woestijn: iedereen wordt gehoord. Daartoe luistert hij aandachtig, associeert snel en helpt deelnemers kernachtig doorvragen.

Soepel waar mogelijk, scherp waar nodig. De Nederlandse congresbranche riep hem uit tot Meest Talentvolle Dagvoorzitter van het Jaar.