GA MEE DE DIEPTE IN

GA MEE DE DIEPTE IN

VERVOLGWORKSHOPS

Ons vak is een ervaringsvak en leren modereren slechts het begin. Daarom bieden we in 2022 een paar mooie verdiepende workshops aan, gegeven door de besten in hun vak. Workshops die we zelf ook graag volgen. Dus… wil je meer?

POLITIEK DEBAT – vrijdag 2 december, 13.00 – 17.00 uur – Kraaybeekerhof, Driebergen
We starten met een gezamenlijke heerlijke vega lunch om 12.00 uur

Elisabeth van den Hoogen, doorgewinterd politiek debatleider geeft een training politiek debat. Hoe is een politiek gesprek leiden of een politicus interviewen anders dan een reguliere moderatie? Een training bruikbaar voor elke gelegenheid waar je te maken krijgt met politici en bewindspersonen.

Praktisch:
Kosten: € 249 (ZZP) of € 375 (Corporate) ex BTW
inclusief koffie, thee, koekjes en een heerlijke vega lunch

In 2023 zullen we wegens groot succes de workshops Hybride Events, Stem en Redactie herhalen.
We houden je op de hoogte.

HOSTEN VAN HYBRIDE EVENTS

Het vak van moderator speelt zich niet meer alleen in zalen af, maar zeker ook online. In deze tijd meer dan ooit. Leer alles over werken in een studio en wat dat vraagt op het vlak van interactie, beleving en concept! Ervaren moderator en ontwerper van hybride events Gerrit Heijkoop neemt je mee in alle vragen die een hybride event oproept:

– hoe ga je om met de camera / wat vraagt een studio setting van mij als moderator?
– wat is het belang van interactie en hoe zet ik die in?
– welke hybride modellen zijn er?
– hoe is iedereen onderdeel en deelnemer van de ervaring?

 

JE STEM ALS INSTRUMENT

Je stem is als dagvoorzitter één van je belangrijkste instrumenten. Onlosmakelijk verbonden met je lijf, je mate van spanning en ontspanning en hoe je aandacht vraagt en richt.

Ontdek onder leiding van Julie Scott  je stem en leer deze krachtig en gevarieerd in te zetten op het podium.

Iedereen heeft mogelijkheden te groeien in stemgebruik, en als moderator zeker. Kun je helder, gearticuleerd en luid spreken, of juist zacht, melodieus? Je gebruikt je stem anders als je een interview doet dan als je een spreker naar voren roept of een groep bij elkaar haalt. Al deze dingen komen aan bod in de workshop met muzikant/vocal coach Julie Scott.

Je stem heeft een enorme impact op hoe vrij jij je voelt als dagvoorzitter en hoe je overkomt op anderen. Julie onderzoekt wat de mogelijkheden zijn van jouw stem. Het zal naast technische tips krijgen gaan over goed naar jezelf luisteren, ruimte innemen, authentiek zijn.
Kortom: ontdek je stem echt en leer deze krachtig en gevarieerd in te zetten tijdens je bijeenkomsten.

REDACTIE VOOR HET DAGVOORZITTERSCHAP

Hoe pak je de voorbereidingen van je dagvoorzitterschap aan? Redacteur Lotte Sluiter weet als geen ander hoe je de research aanpakt.
Ze leert je hoe je te weten komt wat er ECHT speelt, zodat jouw dagvoorzitterschap er één wordt die actueel, inhoudelijk sterk en daardoor met zelfvertrouwen van jou is.

 

AANMELDEN

Iedereen die de training Leren Modereren heeft gevolgd kan zich inschrijven voor de vervolgtrainingen. Meld je aan via info@lerenmodereren.nl.

We gaan van start bij minimaal 10 deelnemers.